Advising

Voor het beroep adviseur bestaat geen specifieke opleiding, omdat de adviseur specialist is in een bepaald vakgebied. Mijn rol als adviseur en vakgebied is in deze verbonden aan de sportwereld.

In mijn ogen moet een adviseur binnen het kader adviseren en ondersteunen van de verantwoordelijke bestuurders bij de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het beleid en beleidsinstrumenten op het eigen (deel)vakgebied. Het vanuit eigen vakgebied/werkterrein inleiden, ontwikkelen, uitvoeren en implementeren van organisatie brede beleidsprojecten op tactisch niveau.

Daarnaast specifiek de vraag van een klant vertalen, in een concrete onderzoeksvraag en die vervolgens beantwoorden. Meestal resulteert het werk van een adviseur in een advies en/of aanbieding.

Het advies wat ik u kan bieden is gespecialiseerd in:

  • Adviseur Voetbal en Opleiding
  • Trainingskampen
  • Sponsor concepten

In het geval van een opdracht als Adviseur Voetbal en Opleiding wordt in overleg met de directie en/of bestuur van de organisatie een plan van aanpak geschreven om tot oplossing te komen van de probleemstelling.

Het advies gericht op een trainingskamp is afhankelijk van de wensen van de klant, vanuit deze dienstverlening maken we een aanbieding op maat.